WK – Road to Malaga #5 / Vakantie

door

Er waren afgelopen week wat minder blogs, dat is je misschien opgevallen. Ik heb genoten van een oh zo fijne vakantie in een heerlijk resort in een kustdorpje naast Malaga. We genoten van niks doen. En dan bedoel ik ook helemaal niets doen. Onder de wuivende palmbomen genieten van een duik in één van de zwembaden. Lang geleden dat ik nog zo non actief op vakantie was geweest. Helemaal uitgeschakeld, helemaal niet denkend aan het komend WK, maar gewoon eens rust nemen.

En zo vlak voor het begin van de grote vakantie was het er heerlijk rustig.

De vakantie is helaas nu wel echt voorbij. Gisteren ochtend checkten we uit en gingen we richting Malaga om daar in te checken in een ander fijn hotel. De organisatoren zijn ons goed gezind met een mooi hotel in het midden van de stad en een zwembad op het vijftiende verdiep met prachtig uitzicht. Heel erg fijn met deze temperaturen, ik durf wedden dat je mij er na mijn sporten zeker kan vinden.

En zo staan we aan de start van een nieuw avontuur. Mijn vijfde WK. Nooit gedacht dat ik er zoveel zou mee maken. Ik was al zo in de wolken na de eerste. Na Australië, Zweden, Zuid-Afrika en Argentinië staan we nu klaar in het mooie Malaga! Iets minder exotisch, maar dat kan de pret niet drukken!

Helemaal uitgerust en nog niet beseffend wat er me te wachten staat. Ik zit met mijn hoofd en deze temperaturen nog hélemaal in vakantie sfeer. Als ik morgen ochtend de eerste stress zal voelen zal het me wel inkicken. Al begin ik met twee sporten voor het plezier, woensdag ga ik voor écht aan de bak in het tafeltennis. Vrijdag en zaterdag kan je me vinden op het badminton veld. Als jullie dit lezen hebben we de opening er al opzitten, ik probeer jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden. Misschien niet altijd met een blog, maar zeker met wat foto’s!

Voor nu nog enkele foto’s van ons vakantie paradijs hier in Malaga.

 photo Malaga1_zpsftpzukuw.jpg

 photo Malaga3_zpsacdzmqku.jpg

 photo malaga4_zpsqz8tv4x6.jpg

 photo malaga2_zpsb9dtq5vi.jpg

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up