Weekend gelukjes

door

Ken je dat, zo’n weekend waarvan je zondagavond zo moe maar tegelijk zo tevreden van in je bed kruipt. Dat had ik afgelopen weekend. Op vrijdagavond hield ik me rustig en plande ik een late blog avond in met een goede film op de achtergrond. Nu we de laatste week ingezet zijn van de 40 dagen blog challenge wil ik dat wel tot een goed einde brengen. Na vandaag nog vijf blogs te gaan en wat is het fijn om te merken dat er dagelijks meer en meer mensen mee lezen. Waarvoor mijn dank aan één ieder van jullie.

Dat die vrijdagavond rustig was, dat was niet voor niets, want zaterdag had ik een hele dag training. Van 9u tot 12u train ik dan tafeltennis en van 13u tot 16u badminton. Ik ben zo’n uitslover die daar op tijd voor in mijn bed wil liggen en genoeg slaap uren voor haal anders ben ik op trainingsdagen niets waard. En dat is zonde en maakt alles zoveel moeilijker.

Zaterdagavond hadden we quizavond en die was -ondanks ik er maar 1 iemand kende- super gezellig. We hadden een fijn ploegje en het was voor het goede doel. Meer moet dat niet zijn. De quiz was inclusief eten en dat liet ons aanwezig zijn van etenstijd tot ver na middernacht. Zo gezellig heb ik een quiz nog nooit geweten, de sfeer zat er althans aan onze tafel goed in.

koffiebar2

Op zondag had ik spierpijn van training en sliepen vriendlief en ik uit. Helemaal in de war van dat uur verdraaien, iedere keer opnieuw. Omdat het mooi weer was besloten we toch niet té laat op te staan en de fiets op te springen voor wat frisse lucht. Op zo’n dagen waarop ik moe ben van het sporten en tegelijk gewoon de hele dag wil liggen en netflixen is het fijn om toch iets buiten te doen. We fietsen langs de schelde om uit te komen bij een gezellig koffietentje waar de tijd was blijven stilstaan. Ik nam thee om op te warmen na een iets te frisse fietstocht.

We genoten bijna niets zeggend naast elkaar. Allebei wat vermoeid van het sporten en het zomeruur. Er speelde nostalgische trage muziek. Na een theetje en een wijntje keken we elkaar aan en sprongen we terug de fiets op. We zongen en trapten goed door. Om net op tijd in de zetel te ploffen voor de mol. En een film. Om dan moe maar zo tevreden in ons bed te kruipen.

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up