Verjaardagsfuif met tieneridool

door

Leuven – De achttienjarige Stéphanie Keustermans uit Leuven zag gisteren haar wens in vervulling gaan. Zanger Mark Owen (ex – Take That) kwam zomaar even een dag uit Groot – Brittannië gevlogen om haar verjaardagsfeestje in het ziekenhuis op te vrolijken. Als geschenk bracht hij een zilveren armband mee. Stéphanie heeft een ernstige longaandoening. De vzw Make A Wish zorgde voor de verrassing.

Als prille tiener was Stéphanie al een hevige Take That fan, en vooral fan van Mark. “Ik ben héél, heel zenuwachtige geweest”, vertelt ze. “De laatste nacht heb ik geen oog dichtgedaan.” En ongetwijfeld ook weinig van haar klasgenootjes. Ze waren allemaal uitgenodigd op het feestje in het UZ Gasthuisberg, gisterenmiddag.

Voor Stéphanie steeg de spanning ten top toen ze gisterenochtend vernam dat de vlucht geschrapt was. De jonge fan mocht haar idool zelf van de luchthaven gaan halen. Make A Wish Foundation bestaat net tien jaar in ons land. De vzw biedt aan kinderen tussen drie en achttien jaar die lijden aan een levensbedreigende ziekte de kans hun dierbaarste wens in vervulling te zien gaan. Het geld hiervoor komt van benefietavonden, giften en sponsoring.

En de wens van Mark Owen ?
“Als mijn nieuwe cd klaar is en ik ga optreden, dat Stéphanie komt kijken.”

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up