The show must go on

door

Ik ben een groot fan van film muziek, ik kan daar echt oprecht van genieten. En hoewel ik niet van musical houd heeft het mij de afgelopen tijd wel verrast. Mijn laatste obsessie is zoals ik al zei ‘the greatest showman‘. Nog voor ik de film zag was ik al dol op de muziek, de film maakt de muziek af. Super mooi. Ondertussen heb ik de film gezien en ik wil zo graag nog eens. We betrappen onszelf erop dat we de muziek dagelijks zingen of neuriën. Het zit ook gewoon de hele tijd in mijn hoofd.

Dat al die acteurs ook konden zingen, dat is wel heel prettig toeval. Maar ik vond Hugh Jackman best verrassend of daar nu veel corrigerende knopjes aan te pas komen of niet. Ik wacht dus ook vol ongeduld op de plaat die uitkomt, het lijkt me extra mooi op vinyl. Ik kijk er al naar uit om die laatste koude dagen van deze winter te spenderen luisterend naar dit wondermooi plaatje.

Het verzacht een beetje de wachttijd tot de film officieel op dvd uit komt. Hieronder kan je de hele soundtrack beluisteren via spotify. Geniet ervan.

“NO ONE EVER MADE A DIFFERENCE BY BEING LIKE EVERYONE ELSE.”
– P.T. BARNUM

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up