Shoppen voor het goede doel

door

Met de laatste dagen van november in zicht staat zowel de Sint als de kerstperiode voor de deur. Een moment dat we elkaar massaal verwennen met cadeaus. Die cadeaus worden steeds vaker online gekocht zo blijkt en ik geef toe, ik kan er best ook wat van. Sterker nog, ik koop liever online in de winter dan met de kerstperiode door de drukke koude winkelstraten te kuieren. Versta me niet verkeerd, ik ben dol op kerstinkopen, maar niet als Kerst vlak voor de deur staat.

Het is zelfs zo dat mijn favoriete webshops nu ook goede doelen steunen. En als dat samen gaat zonder dat het je een cent meer kost vind ik dat helemaal top. Met deze feestdagen geven we toch veel uit, als een goed doel daarvan kan mee profiteren is dat helemaal top.
Het enige wat ik moet doen is via de Trooper site surfen en mijn emailadres opgeven waarmee ik shop en dan krijgt je goede doel naar keuze een bijdrage van de webshop zonder dat het jou een cent meer kost.

Het kan allemaal via trooper! Een website die goede doelen en webshops laat samenwerken.

Hoe werkt Trooper?

  • Je surft naar de Trooper-pagina van jouw favoriete goede doel of vereniging bv https://www.trooper.be/reborntobealive . Omdat je via de Trooper-pagina naar de winkel surft, weet de winkel welke vereniging of goede doel jij wil steunen.
  • Je klikt op een van de online winkels en geeft je emailadres op waarmee je aankopen doet.
  • En dan shop je zoals je altijd doet.

Trooper zorgt ervoor dat ook Re-Born to be Alive vzw een centje kan bijverdienen. Als je met de kerstdagen of eerder nog wat cadeaus nodig hebt, denk dan even aan onze vzw en surf via www.trooper.be/reborntobealive om je online inkopen te doen. Het kost je echt niets meer en je helpt ons op een fijne manier vooruit. Het is als het ware een mooi kerstcadeautje voor het goede doel op het einde van het jaar!

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up