Nieuw jaar, nieuwe website

door

Je bent ze misschien al wel tegen gekomen, de ‘zo terug’ pagina op deze website. Af en toe eerder deze week plaatste ik ze online om even te kunnen knutselen aan een gloednieuwe layout voor deze website. Een nieuw jaar, een nieuwe site! Omdat ik ook in 2017 zoveel mogelijk leuke en interessante blogs wil plaatsen op deze website, moet de website even offline. Om dan zo snel mogelijk weer online te komen! Vermoedelijk begin volgende week, liefst maandag, maar het kan ook later. Een verbeterde, nieuwe en (hopelijk) mooiere website! Ik ben die dingen véél te rap beu gezien, na een tijdje ben ik mijn layout hélemaal zat, dan heb ik zin in iets nieuws.

 

Naar mijn gevoel hebben veel te veel bloggers deze layout, misschien daarmee dat ik er al op beu gekeken ben. Ik kwam hem zo vaak tegen dat ik er al lang niets meer aan vond, tijd voor iets nieuws, een frisse wind. Gisteren maakte ik een nieuwe logo voor deze website, vandaag ben ik er – wonder boven wonder – nog steeds heel erg blij mee!

Tot hiertoe werkte mijn 5 blogs per week prima naar mijn gevoel. Ik heb af en toe eens vals gespeeld of blogs over geslagen, maar het is een puur plezier website en daar heb ik vrede mee. Niets moet, alles mag! Als de nieuwe layout online komt, komen er ook meteen enkele nieuwe artikels mee. En ondertussen heb ik een facebookpagina, een twitter– en instagram account waar jullie alles kunnen volgen.

Hebben jullie wensen? Of misschien ideeën, laat het mij gerust weten! Wat wil je meer zien op de site? Welke artikels vinden jullie interessant, ik hoor het graag.

Ik hoop dat 2017 héél wat moois brengt voor deze website en goede blogs voor jullie!

Tot zover mijn dienstmededeling, de site gaat vermoedelijk vanavond of morgenvroeg vanaf 9u offline. Tot gauw!

Dit wil je misschien ook lezen:

2 Reacties
 1. Jo Gielen 1 jaargeleden

  Hoi Stéphanie,

  Jouw blog heeft me een hele lange tijd (15 maanden wachttijd) gesteund. Op 20 december heeft mijn vrouw José twee prachtige longen gekregen van een nobel iemand. Ze doet het heel goed en breekt alle records in Gasthuisberg.

  Dank je wel en lieve groetjes,
  Jo

 2. Stephanie 1 jaargeleden

  Dank je wel Jo, deze reactie pakt mij een beetje. Heel erg blij dat je je gesteund voelde tijdens die moeilijke wachttijd. Ik ben mogelijks nog blijer omdat je vrouw het zo goed doet. Heel erg blij dit te lezen! Misschien komen we elkaar eens tegen in de wandelgangen in het UZ. Nog heel veel mooie jaren samen gewenst en tot gauw, op de nieuwe website!

Laat een reactie achter

E-mail* ( is niet zichtbaar )

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DutchEnglishFrench
Scroll Up