Nieuw jaar, nieuwe website – deel 2

door

Hey, we zijn er weer, een gloednieuwe website, een gloednieuw begin! Het voelt zo fijn om terug te zijn. Er kroop helaas zoals altijd weer wat extra werk in om alles er netjes te laten uitzien. Binnen de 48u had ik mijn nieuwe layout klaar staan. Het enige probleem was dat ik binnenkort mijn website abonnementen moest vernieuwen en hiervoor moest beslissen wat ik wilde doen met mijn website. Kort gezegd, alle blogs en info stonden op een ander domein. Ik moest alles overzetten zodat het netjes terecht kwam op stephaniekeustermans.be. Hopelijk was dit de laatste keer verhuizen!
En dat ging, eens alles geregeld was qua nieuwe hosting, heel erg vlot. Een fijne migratie, een gloednieuw domein en een nieuwe website! En dan nu alles over de vernieuwde website. Ik vind het best spannend!

Wat is er nieuw?

De voorpagina is zoals altijd de blog, mooie grote foto’s, duidelijke categorieën de benodigdheden om iets te delen op sociale media. Wat nieuw is aan de blogs, is dat je op de voorpagina telkens een hartje ziet. Dit is een beetje zoals bij facebook, om te tonen dat je een blog goed vond. Zo kan ik zien waar de interesses zijn en zo kan ik ook hieromtrent meer posten, zeker doen dus, het is zo snel geklikt!

Er is terug een slideshow vanboven, waarin je artikels kan lezen. De artikels die je er ziet zijn de populairste berichten momenteel op mijn blog.v

Wat is er anders?

Er zijn items verdwenen of vernieuwd. Verdwenen als ze wat minder bezocht werden of als ik ze een beetje te specifiek vond. Algemene informatie over orgaandonatie en transplantatie kan je vinden op vzw ter promotie van orgaandonatie

Mijn website is bedoeld als mijn persoonlijke website, waar ik wel informatie geef, maar in de vorm van blogs.

Wat er vernieuwd is :
Over stéphanie, biografie, mijn website, longtransplantatie en mijn palmares werd eindelijk voorzien van de medailles die ik de afgelopen jaren won.

Er is één nieuwe pagina en dat is het archief! Per maand, per categorie, je kan het er allemaal vinden!

Onderaan de blog kan je jezelf ook aanmelden voor de nieuwsbrief! Mis zo nooit meer een bericht op deze blog. Een aanrader!


Waar kan ik wat vinden?

Er zijn drie menu’s, helemaal bovenaan links kan je mijn categorie menu vinden. In dit menu kan je alle blogs lezen per categorie. Of je kan gewoon snel iets opzoeken in een bepaalde categorie.

Het hoofdmenu kan je vinden onder mijn slideshow. Alles netjes naast elkaar en enkelen bevatten een menu dat uit klapt.

Het kleinste menu kan je onderaan rechts vinden, met daarin de veelgestelde vragen, mijn biografie, over mijn website,… Daarboven mijn instagram feed en links naar sociale media, moest je me graag willen volgen, klik ze gerust even aan.

Het kan zijn dat er nog fouten te vinden zijn op de website, als je er ééntje ziet, laat het mij gerust weten. En nu voelt het zo goed om terug te gaan schrijven, al vond ik het zo spannend. Mijn website was immers van vanochtend tem 18u offline voor onderhoud. Maar goed, ik heb al enkele blogs klaar staan voor deze week en voor wat later! Ik heb er alvast weer zin in. De goesting om te schrijven is er volop. Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik!

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up