Mooie plaatjes en praatjes

door

Ik weet dat blogs draaien om mooie praatjes en nog mooiere plaatjes. Maar op deze zondag, dacht ik, waarom niet gewoon wat fijne vakantiefoto’s posten van onze wintervakantie. Geen bewerkingen, slechte kwaliteit gsm foto’s, gewoon tonen hoe fijn het was.

Het moet gezegd dat ik flink verwend ben op skivakantie. Door vriendlief, maar zeker ook door de vrienden. Ik was maar net gevallen en had nog best wat pijnstilling nodig dat iedereen zijn best deed zo goed mogelijk voor mij te zorgen. Zo werden mijn schoenen gestrikt, want daar kon ik niet bij door de rugpijn. Maar nog meer, ik mocht mijn skiebotten pas aan doen op de piste. Iedereen sleurde met mijn gerief. Hoewel ik dat helemaal niet fijn vond, maar wel apprecieerde was een opluchting. Om eerlijk te zijn deed het deugd, want lopen op die skibotten, dat betekende best wat pijn in mijn rug. Ze maakten het allemaal een pak gemakkelijker voor mij. Top mensen, stuk voor stuk. Blij dat ze mij de kans hebben gegeven om mee te gaan.

Op deze mooie zondag, mijn favoriete wintersport foto’s. Met heimwee en een ik wil terug gevoel.

Ski1Liftjes met een uitzicht. Het is altijd zo mooi en stil als je in zo’n liftje zit, alsof de wereld even stil staat. We konden zelfs hertjes spotten tussen de bomen. Prachtig.

Ski2
Terrassen. Het fijnst op een skipiste. Lekker in de zon met rode kaken van de koude en de inspanning.

Ski4

Ski5Het enige liftje waar ik echt op mijn gemak ben.

Ski6
Gluhwijn, fijne vrienden en een panoramisch uitzicht, wat wil een mens nog meer.

Ski7
Dit.

Ski3
Het werd zo warm de dagen dat we in Oostenrijk waren, dat we het meer dag na dag meer zagen ontdooien. Waar het op dag 1 nog een ijspiste was, was het een zwembad als we weg gingen. Heerlijk weer gehad en ondanks factor 50+ toch een kleurtje en wat sproeten bij. Thermisch ondergoed was duidelijk niet nodig.

Ski8
Vriendlief, de man die mij pusht tot het uiterste. Die mij laat leven en me net dat tikkeltje extra durf kan geven. Dankzij hem sta ik op de latten. Hij is letterlijk degene die zegt, jij gaat dat kunnen en ik ga je helpen. Zo fijn om een lief te hebben die rekening met mij houdt en me tegelijk van alles wil laten mee genieten.

Ski9
Als bochtjes maken steeds beter gaat, dan maken we voorzichtige vreugdekreetjes.  Want jongens wat vond ik het moeilijke pistes. Het was gelukkig niet erg druk, maar voor beginners was het best ploeteren.

Ski10
Mannen kook avond. Al mag ik van deze drie helemaal niet klagen!

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up