Mark Owen, wat een verjaardagscadeau

door

Make A Wish vervult wens van Stéphanie

Tieneridool Mark Owen (ex – Take That) op je verjaardag: Stéphanie uit Leuven had zich geen beter feestje kunnen wensen. Het achttienjarige meisje heeft een ernstige longaandoening en is al jaren een vurige fan van Mark. Make A Wish vervulde haar grote droom en zorgde voor een uniek cadeau!

Als prille tiener was Stéphanie al een hevige Take That – fan. Vooral voor Mark Owen had ze een boontje. Ondertussen bestaat de populaire boysband al een tijdje niet meer, maar Mark ging solo. Make A Wish, de vereniging die de droomwensen van zieke kinderen probeert te vervullen, kwam in actie en bracht het quasi onmogelijke voor mekaar: Mark Owen werd bijna op de stoep afgeleverd bij Stéphanie. Vorige week was het zover. Om 15 uur wandelde Mark Owen het UZ Gasthuisberg binnen, op weg naar het feestje van Stéphanie. “Toen ik van Make A Wish de vraag kreeg om dit meisje te verrassen, heb ik geen moment getwijfeld”, zegt hij. “Als popster draait alles om jezelf, het is leuk om ook iets terug te kunnen geven.”
Mark had niet alleen bloemen meegebracht voor Stéphanies mama maar ook een bijzonder cadeau voor zijn fan. “Die zilveren armband doe ik nooit meer uit”, klonk het enthousiast toen Stéphanie haar cadeau uitpakte.
Of hoe een klein gebaar en een uurtje tijd wonderen weet te verrichten. En daar weet Make A Wish alles van!

Tv Story 2002

 

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up