Love & share #67

door

Hebben jullie ook zo genoten van deze eerste beginnende lente dagen? Ik heb zo genoten van die eerste zonnestralen en eens niet buiten te moeten in een dikke jas. Ik kijk met de dag harder uit tot het echt begonnen is die lente. Met deze love & share is er al weer een week paasvakantie achter de rug. Genieten maar, dit zijn de mooiste artikels van deze week. Veel leesplezier!

“Hij hielp mensen tot helemaal op het einde”: bokser die stierf na gewonnen kamp, redt nog zeven levens via orgaandonatie

De Britse bokser Scott Westgarth, die eind februari plots overleed na een kamp, leeft voort in zeven andere mensen. Dat onthult zijn moeder Rebecca (58), die zegt fier te zijn dat haar zoon zelfs na zijn dood nog mensen helpt.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Deze mannen leven nog dankzij long en lever van onbekende donoren

Elke dag denken ze wel een keer aan hun anonieme donor. René Peter (34) en Egbert Hermsen (67) uit het Achterhoekse dorp Silvolde leven beiden nog dankzij een donororgaan.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Spanje al 26 jaar koploper in orgaandonatie

Na al het nieuws over de onenigheid rond Catalonië is er ook iets waar de Spanjaarden trots op kunnen zijn: hun land is de onbetwiste koploper in de wereld als het gaat om orgaandonaties. En dat is al 26 jaar zo.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

We need everybody

Een bijzondere campagne voor orgaandonatie uit Schotland.

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up