Love & share #65

door

Binnen dit en een week is de 40 dagen bloggen challenge afgelopen. Met een beetje geluk zal ik het nipt halen. Net 40 dagen geblogd, alle skipdagen ingezet. Ik had op voorhand best wat blogs bedacht. Maar goed met een titel of een idee ben je niets, het is dan altijd nog even uitwerken. Al bij al vind ik dat het me tot hiertoe goed gelukt is me binnen mijn onderwerp te houden. Ik probeer wat persoonlijker te bloggen en dat vind ik prima voor nu. Maar ik heb mijn blog niet moeten voeden met niets zeggende onderwerpen. En dat vind ik fijn!

Zoals elke zaterdag is het ook vandaag tijd voor een Love & Share. De 65e, gaat goed! Veel leesplezier en een pracht van een zaterdag gewenst! De eerste van deze lente!

Selena Gomez toont haar littekens van transplantatie voor het eerst

Voor het eerst sinds haar niertransplantatie werd Selena Gomez (25) gespot in een bikini waardoor meteen ook haar littekens duidelijk zichtbaar waren. Ze vertoeft momenteel op een jacht met enkele vrienden, om even uit te blazen.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Jongen weet met zijn vreugde geen blijf wanneer dokter verkleed als Chewbacca geweldig nieuws meedeelt

Sinds de vijftienjarige Austin Eggleston bijna vijf maanden geleden op een wachtlijst stond voor een harttransplantatie, maakte zijn dokter Phillip Trush aan hem een belofte. Eens de cardioloog een hart voor hem ter beschikking had, zou hij het goede nieuws meedelen door zich te verkleden als Chewbacca, een van de bekendste personages uit het Star Wars-universum. Afgelopen weekend was het zover, en daar was Austin uiteraard bijzonder blij mee.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

VVV-speler gaat leven redden: ‘Dit is zoveel belangrijker dan voetbal’

“Dat Lennart een leven gaat redden, is zoveel belangrijker dan voetbal. We zijn heel trots op hem.” Dat zegt VVV-trainer Maurice Steijn over speler Lennart Thy. De 26-jarige aanvaller gaat als stamceldonor het leven van een patiënt met leukemie redden.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Onafscheidelijke tweelingbroers vochten samen tegen hun ziekte, maar werden toch gescheiden door de dood

Hun moeder beschrijft hen als beste vrienden, maar nu werden identieke tweelingbroers Nick en Devin voorgoed van elkaar gescheiden. Beide broers werden getroffen door levercirrose en konden enkel gered worden met een transplantatie. Voor Devin kwam die net op tijd, Nick overleed voor ook hij een tweede kans kreeg.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

“Mijn littekens zijn mooi, speciaal, uniek en krachtig. Ze vertellen mijn verhaal”

Het Australische model Bec Craven (29) onderging twee jaar geleden een harttransplantatie. Vol trots toont ze de littekens die ze aan de operatie overhield door middel van foto’s die ze op haar sociale media deelt. Zo hoopt ze anderen te inspireren om niet langer angstvallig hun littekens weg te stoppen.

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up