Love & share #62

door

De eerste anderhalve week van 40 dagen bloggen zijn vrij vlot voorbij gekabbeld. Tot hiertoe 1 skip zondag ingezet, omdat ik dat een heel erg fijne rustdag vind. Deze week ging vlot, maar er ligt een vakantie in het verschiet en dus moet ik de komende dagen toch een versnelling hoger schakelen wat bloggen betreft. Ik wil het echt zo graag uitmaken die veertig dagen. Vorig jaar haalde ik het maar nét. Dit jaar wil ik het dik halen. Liefst met gemak. Voor nu een nieuwe love & share, de 62e! Veel leesplezier en een fijn weekend!

Meer dan 270.000 Belgen willen orgaandonor zijn

Welgeteld 271.591 Belgen hebben via een positieve wilsverklaring duidelijk gemaakt dat ze bij overlijden hun gezonde organen ter beschikking stellen van een medemens die er nood aan heeft. De cijfers komen uit het Nationaal Register dat door Luc Colenbie, expert orgaandonatie bij de FOD Volksgezondheid, wordt bijgehouden.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Francia Raisa noemt Selena Gomez familie sinds niertransplantatie: “Ze heeft mijn bloed”

Actrice Francia Raisa heeft het voor het eerst gehad over de nier die ze doneerde aan haar beste vriendin Selena Gomez. Raisa redde met die daad het leven van zangeres/actrice Gomez.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Klasnic (37) gelooft in comeback na derde niertransplantatie

De Kroatische ex-voetbalinternational Ivan Klasnic is aan het werken aan een comeback. Hij onderging in oktober 2016 zijn derde niertransplantatie. “Het is alsof je een nieuwe motor krijgt.”

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Het speciale moment waarop vrouw voor het eerst weer zelfstandig kan ademen na longtransplantatie

Het was een ongelofelijk moment voor Jennifer Jones, een veertigjarige vrouw uit het Amerikaanse Byron, Minnesota. De moeder van twee kinderen leed elf jaar lang aan mucoviscidose, waardoor haar longfunctie werd gereduceerd naar amper tien procent. In oktober onderging ze eindelijk een longtransplantatie, met geweldig resultaten. Een video over het ogenblik dat ze voor het eerst weer zelfstandig ademde, gaat momenteel viraal op sociale media.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up