Love & share #46

door

Het was even balen toen ik het merkte, maar afgelopen week kwamen enkele blogs niet online. Doordat ik aan het genieten ben van een heerlijke skivakantie heb ik het niet eens gemerkt. Ik besloot bewust geen computer op te zetten en volledig te gaan genieten van een prachtige eerste vakantie in de bergen. En zo is het maar net, wat is het hier mooi.

Omdat de love & share van afgelopen week niet online kwam, wil ik hem jullie niet onthouden. Er verschenen enkele artikels die de moeite waard zijn om te lezen. Vandaar op deze prachtige maandag, veel leesplezier!

 

“Slaap zacht knapperd”, ouders nemen op hartverscheurende wijze afscheid van 9 maanden oude zoontje

De kleine Connor McCue werd geboren met een zeldzame leveraandoening die voornamelijk baby’s treft. In januari onderging hij nog een levertransplantatie, maar hoewel die goed verliep, heeft het niet meer mogen baten. Hij overleed donderdag in de armen van zijn ouders.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

 

ALS-patiënt doneert zijn organen na euthanasie

Peter Veen heeft ALS, een ingrijpende ziekte waarbij zijn spieren een voor een uitvallen. Hij heeft nog één wens en dat is zijn organen doneren na zijn dood. In een vroeg stadium van zijn ziekte legde hij dat aan zijn huisarts voor.

Klik hier om het volledige artikel te lezen

 

Artsen transplanteren oor dat op arm groeide

Een man die zijn oor verloor in een auto-ongeluk heeft deze nu weer terug gekregen op een wel heel bijzondere manier.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

 

Een handgeschreven dankbrief

De man die als eerste in de UK een dubbele hand transplantatie onderging schrijft een dankbrief naar zijn chirurg en diens team. Het was voor hem hét hoogtepunt in zijn herstelperiode.

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up