Libelle Vrouw met een missie – Dromen van een langer leven

door

Zoals jullie weten heeft het magazine Libelle mij genomineerd als vrouw met een missie. Ik kreeg een pracht van een uitzending en tevens ook drie pagina’s in Libelle zelf. En deze deel ik heel erg graag met jullie!

Ik wil ook nog even dank je wel zeggen aan Kaat S. & Libelle, want dit heeft wat mijn missie betreft enorm veel losgemaakt bij de mensen. Ik word constant aangesproken -zelfs in de supermarkt-, krijg nog meer mails omtrent orgaandonatie en mensen stappen gewoon knal op me af om te vertellen dat ze donor zijn geworden sinds de reportage. En dat hoor ik graag, het liefst van al. Dat maakt mij een gelukkig mens, dat ik weet dat we in de toekomst een verschil maken. Dat doet mij iets, ik ben elke persoon die zich registreert als donor zo dankbaar dat ze, ondanks alles, iemand anders het leven gunnen. Dat is mooi, vind ik. We doen het niet voor niets, maar voor alle ‘hoop’ die je nodig hebt op de wachtlijst.

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up