Let’s talk about: mei

door

Mei jongens. Het is gewoon mei. Zowaar de drukste maand van het jaar lijkt het nu al. Of is het gewoon de fijnste omdat de zon erdoor komt en de wereld echt in bloei staat? Ik denk het, we maken allemaal leuke plannen. En daarbij besef ik ineens dat we met mei al bijna door de helft van 2018 zijn, bijna. Maar we hebben zoveel fijne dingen op het programma dat ik enorm veel zin heb in mei. De laatste maand voor de EK’s van start gaan. Tijd voor heel veel leuke dingen en de laatste voorbereidingen.

❤ Disneyland, met een abonnement zo gemakkelijk, gewoon hop beslissen en weg. Ik kijk ernaar uit, het lijkt alweer zolang geleden dat we nog gingen. Zo last minute beslissen is heerlijk, in no time zijn we richting Parijs! Persoonlijk heb ik nog wel eens zin om dooreen geschud te worden en te genieten van het plezantste land.

❤ Generale repetitie voor de EK’s die voor de deur staan. Zoals ieder jaar neem ik weer deel aan NK wat dit jaar nét over de grens door gaat. En eerlijk, het komt al veel te dichtbij, maar ik voel me best ok op sportgebied. De laatste clubtraining heb ik achter de rug en ik heb nog enkele privé trainingen te gaan. Gelukkig. Het NK staat echt voor de deur, eens ik terug ben van Disneyland ben ik een dag later alweer onderweg. Ik neem er deel in alle disciplines waarin ik ook op de Ek’s zal deelnemen. Zo speel ik badminton en tafeltennis, beiden enkel en dubbel mixed. Daarna nog enkele trainingen en dan gaat mijn lijf verplicht op rust.

❤ Om het nog krapper in te plannen vertrek ik amper enkele uren na het einde van het NK op vakantie. Vriendlief en ik boekten een tripje weg om er even tussen uit te zijn. Samen op vakantie voor de zomervakantie eraan komt en we hadden nog exact 1 week die voor ons beiden vrij was. Ok het vergt wat moeite, maar hey, voor een vakantie met plezier. Lekker bekomen op een fijne bestemming.

❤ Het mooiste van mei is wellicht ons meisje haar lentefeest en haar dansoptredens. Ze is zo’n ontzettend mooie en lieve meid. Mijn hart loopt over van liefde voor dat meisje en haar zeker ook voor haar broer. Maar als ze op zo’n podium kruipt en haar ding doet, dan ben ik zo ontzettend fier. Blij dat we haar nog eens mogen bezig zien binnenkort.

❤ Mijn zus speelt bekermatch. Voor het eerst in jaren ga ik er niet kunnen bij zijn en ik baal er zo van. Ik ben dan echt bloednerveus in haar plaats en kan er niet echt tegen als ik zie dat er fouten worden gemaakt en dergelijke. Niet te genieten ben ik die hele match, maar ook dit jaar halen ze los die beker binnen. Ik supporter op een afstand.

Hebben jullie wat leuks gepland in mei? Fijne zomerplannen gemaakt of net als mij mei volledig vol gestampt?

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up