Let’s talk about: 40 dagen bloggen

door

Er zijn zoveel challenges tegenwoordig waaraan je kan deelnemen, het is een kwestie van je goed voelen en jezelf te kunnen motiveren. Voor dagen zonder vlees eet ik te weinig vlees, voor tournee minerale drink ik te weinig alcohol, daarom 40 dagen bloggen tijdens deze vastenperiode. Just for the fun of it. Geen idee waar ik mijn inspiratie ga halen, want die is zoek sinds eind 2017.

Net zoals vorig jaar heb ik mezelf dit jaar ingeschreven voor 40 dagen bloggen. Ook al vond ik het vorig jaar best pittig, ik vond het wel gezellig. Ik probeer te bloggen wanneer ik er zin in heb, maar voel dat ik de laatste weken te druk ben om blogs te typen en dat vind ik best jammer. Dus ga ik proberen de komende 40 dagen te bloggen. Non stop. Gelukkig zijn er 6 skip dagen die ik best nodig zal hebben met tripjes en dipjes in het vooruitzicht. Maar mijn blog kan het momenteel gebruiken en ikzelf nog het meest.

Wil je graag over een bepaald onderwerp iets lezen op deze blog, laat het mij gerust weten! Ik kan elk korreltje inspiratie gebruiken. Ondertussen zorg ik dat ik genoeg ideeën op doe en een mooi evenwicht kan vinden tussen de verschillende blogs die hier de komende weken gaan verschijnen. Ik kijk er best naar uit, vorig jaar vond ik het best een fijne uitdaging die ik maar nipt haalde. Het fijne is dat niets moet, maar dat ik best wel goesting heb om terug in mijn blogsfeer te komen.

Goed! Ideeën zijn welkom!
Zelf mee doen aan 40 dagen bloggen, dat kan via deze link.

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up