La Gomera: Mirador de Abrante

door

Er zijn op La Gomera zoveel mooie plaatsen waar je rustig van het uitzicht kan genieten. Er is zo weinig verkeer dat het gemakkelijk is om je even aan de kant te zetten en te genieten zolang je wil en kan. Je bent er meestal helemaal alleen, op wat geiten na. Hoewel het uitzicht al mooi genoeg is, deden ze er in het noorden van La Gomera nog een schepje bovenop.

 photo miradordevallhermoso_zpset5i5ue3.jpg

Daar kan je genieten van Mirador de Abrante, straffer, waar je ‘zweeft’ boven het uitzicht. Er werd namelijk een uitzichtpunt met glazen vloer en muren gemaakt om nog meer van het zicht te genieten. Vierhonderd meter lager heb je een prachtig uitzicht op het dorpje Agulo. En dat is als je het ons vraagt ons favoriete dorpje op La Gomera. Je ziet de huizen en de kliffen en uiteraard ook de oceaan.

 photo miradordevallhermoso3_zpsv2koblqb.jpg

We hadden de dag dat we gingen ontzettend veel mist, maar die mist is er vaak op die hoogtes op La Gomera. En, ze gaat even snel weg als ze komt, dus even wachten en je kan genieten van het prachtige zicht. De zon scheen door de wolken heen, het is zelfs op die hoogte lekker warm. Hemels warm. De wolken zijn prachtig, je staat er midden in en je ziet ze zo snel bewegen. Eerst hingen ze met dikke pakken rondom ons, om dan hélemaal te verdwijnen en even later weer terug te komen. Prachtig om zien! En een mooie beleving zo middenin de wolken staan!

 photo mirradordelvalhermosso_zps5uotzlem.jpg

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up