Kerstflix #2

door
Na minutenlang zoeken kom ik bij Netflix alleen maar uit op duffe nieuwe kerstfilms voor deze nieuwe kerstflix. Ik hou nu wel van een kerstfilm, maar de laatste nieuwe zijn toch niet volledige mijn ding. Ik keek the princess switch en a Christmas prince – The royal wedding en kreeg het niet over mijn hart om hierover te schrijven op mijn site. Luchtig zijn ze wel, mijn aandacht hebben ze niet merk ik enkele minuten nadat ik de film heb opgezet.
 
Ik zocht nu de klassiekers op voor de feestdagen.  The holiday stond daarbij op vele verlanglijstjes. Een romantische komedie die toch een hoog zwijmelgehalte heeft en licht verteerbaar is. Maar ideaal op een druilerige dag en met kerstlampjes aan. 
 
Amanda (Cameron Diaz) is een Amerikaanse die de nodige problemen in haar relatie ondervindt. Om even weg te zijn van al dit gezeur, ruilt ze gedurende de vakantie haar huis tegen die van een onbekende Engelse. Hierdoor komt ze in het leven van Iris (Kate Winslet) en nemen ze tijdelijk elkaars leven over. 
 
Films als deze vind ik toch een pak leuker om te kijken dan de overdreven geforceerde kerstfilms op netflix. The holiday krijg ik wel weg. Mede dankzij Kate Winslet en Jack Black. 

Heerlijk zeemzoet, simpele feel good. En dat huisje van Kate Winslet, ja laat me daar maar in wonen. Zin in een fijne zeemzoete film met deze koude dagen, niet teveel nadenken, niet teveel drama, dan kan The holiday prima.

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up