I heart ❤ #1

door

Dingen waar ik blij en gelukkig om ben en vooral ook dankbaar voor ben. Af en toe moet je het even op een rijtje zetten om het weer allemaal helder te zien. Het waren drukke dagen met altijd weer die spannende jaarlijkse checkup in het ziekenhuis. En achteraf bekeken is de stress niet nodig geweest, maar is het een heel erg fijne tijd geworden.

I heart … ❤ Het is al herfst, maar toch trakteert de zon nog op een dagelijkse dosis van haar heerlijk warme schijnsels ❤ Daar genoot ik echt nog meer van tijdens mijn jaarlijks bilan in het ziekenhuis ❤ Tijdens dat jaarlijks bilan niet kunnen slapen is niet fijn, maar ik zag wél de zon op komen en dat was prachtig ❤ Lege wachtzalen en bijgevolg ook korte wachttijden voor onderzoeken ❤ Onderzoeken die snel gedaan zijn ❤ Veel en fijn bezoek krijgen en dan vooral van mensen die je lang niet gezien hebt ❤ Met de metekindjes op het ziekenhuisbed en dat dan ook hélemaal op de hoogste stand zetten ❤ Officieel 10 jaar ziekenhuisopnames vrij zijn (op jaarlijkse -verplichte- check-ups na) ❤ Verplegers die mijn zakken naar de kamer dragen en mij fijn verwelkomen ❤ Veel nieuwe mensen leren kennen ❤ 3 extra lengtes lopen tijdens de 6 minuten staptest op de revalidatie ❤ Mijn buurmeisje op de afdeling, 10 jaar en sinds een maand nieuwe longen en al-tijd vrolijk, prachtig om zien ❤ Bijpraten met iedereen ❤ Verpleegkundigen, kinesisten, artsen, … die mij allang niet meer gezien hebben en dan gokken hoelang de retransplantatie geleden is (ze gokken altijd 7 jaar) ❤ Buiten wandelen na bilan en mijn 11e jaar transplantatie verjaardag kunnen vieren binnenkort ❤ Thuis komen ❤ Eigen eten na twee dagen ziekenhuiseten ❤ Mijn eigen laken, kussens, geuren, gewoontes ❤ Een nieuwe gsm bestellen na een maand gsmloos te zijn (wat was het een mooie ongejaagde tijd) ❤ Uitkijken naar een concert komend weekend ❤ (Zo dadelijk) slapen in mijn eigen bed en daar ook wakker worden ❤

Xx

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up