Hartjes van de maand / Maart 2017

door

Maart is al zo goed als afgelopen, ik weet het we hebben nog meer dan 48 uur te gaan, maar toch. April staat voor de deur en dat is ten eerste te merken aan het weer. Zijn jullie er ook zo van aan het genieten? De temperaturen die beetje bij beetje naar boven kruipen. Heel erg fijn zo’n laagje kleding minder. Maart was een fijne maand. Ik vind het altijd geweldig om de winter stilaan te zien overvloeien in de lente. Tijd voor de hartjes van de maand maart!

De zon, met stip op nummer één ❤ Het licht waar je ‘s ochtends mee wakker wordt, het is zo mooi ❤ Terrasjes, wandelingen, alles om buiten te zijn nu ❤ Specifiek, onze trip richting de Leuvense kruidtuin, iets heel gewoon dat ik terug gaan appreciëren ben ❤ Een weekendje zee waar we alles hadden om even tot onszelf te komen, hoofd leeg maken tijdens de lange wandelingen ❤ Garnalen eten met Rodenbach ❤ Nieuwe spannende campagnes ❤ Vooruitzichten naar vakantie, nog héél even nu ❤ Voor het eerste op de latten, ik ben best benieuwd wat dat gaat geven. Leuk wordt het dan weer wel. ❤ Lush,alles, maar voor nu de mondwater tabs en de bruisballen ❤ Weer hard trainen, ik nam best een lange pauze #oeps ❤ Vrije dagen met vriendlief ❤ Barbapapa op netflix, oh dat jeugdsentiment ❤ Maar ook Black mirror op netflix, topserie ❤ Mijn skijas, een investering, maar wat voor één, prachtig is ie ❤ Vrienden weekendjes plannen ❤ Twee mollen juist hebben dit jaar, ik keek in Nederland, had Thomas van in aflevering 2. Ik keek ook onze Belgische mol en vond Eline uiteindelijk ook ❤ De drie kilo minder die aan mijn lijf plakken, oprecht blij om ❤ Spotify, het blijft een grote favoriet hier, fervente gebruiker ❤ Salopetten, wat een heerlijkheid dat dat weer mag ❤ Mijn nieuwe blog layout, ik weet, de overschakeling kwam snel, maar goed, het is er en het is erg goed zo ❤ De carpool karaoke video met Take That, ik ben minstens zo enthousiast als Corden himself ❤

Wat maakte jou gelukkig afgelopen maand? Iets specifieks of net iets heel gewoon?

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up