Hartjes van de maand / januari 2017

door

Het zijn heerlijke dagen geweest, goed gevulde dagen en weekends. De nieuwjaarsfeestjes, de familiefeestjes en het weer gezellig samen zijn met vrienden na lange tijd van examens of andere verplichtingen. Van hele chique feestjes tot ribbetjes eten met vrienden bij de Amadeus, het komt in januari allemaal voorbij. Ik voel me in Januari altijd zo omringd door vele leuke mensen mede door alle feestjes en bijeenkomsten. Het is een pracht van een eerste maand van 2017 geweest als je het mij vraagt!

 

Het is weer wat warmer, oh wat geniet ik daarvan. ❤ Het vooruitzicht van vakantie, voor het eerst sinds mijn jeugd op wintersport ❤ Iets heel simpel, maar dat de zender Zes al een aantal weken alle Harry Potter films aan het uitzenden is, heerlijk, ze spelen constant. ❤ Nu ik over films bezig ben, La la land, Ryan Gosling én Emma Stone, gouden combinatie als je het mij vraagt ❤ De ‘Fill your guts or spill your guts’ afleveringen van James Corden ❤ De ‘De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine’ trilogie ❤ Het uitje met mijn voormalige steun en toeverlaatjes van het Revalidatiecentrum waar ik vijftien jaar geleden regelmatig zat. Enorm van genoten. ❤ Spelletjesmiddagen ❤ Mijn nieuwe Els & Nel agenda, de meest handige ooit ❤ Vermageren door gezonder te gaan eten en zo weinig mogelijk snelle koolhydraten te eten ❤ Na vier maanden mijn lievelingsschoenen terug vinden. Eindelijk! ❤ Zomervakanties plannen ❤ Uitkijken naar trouwpartijen en lentefeesten ❤ Vriendinnetjes vrijgezellen feestje organiseren ❤ Mijn nieuwe dekbed dat ik kreeg is zo héérlijk warm dankzij alle veren die erin zitten. Het voelt alsof ik onder een wolk lig, weg met het dubbele zware dekbed, een echte verademing. ❤ De goede overschakeling naar advagraf, heel erg dankbaar om. ❤ Lekker shoppen met zuslief en mama in Maastricht ❤ Trainen, altijd fijn om na de feestperiode weer te gaan trainen. Spierpijn overal, maar zoveel deugd van na zo’n nieuwjaarsperiode ❤ Dat het na al die jaren gewoon nog steeds kan, dat mijn donorheld haar longen het zo goed doen ❤ Mijn gekregen platen met Kerstmis, al helemaal gek gedraaid en zo van genoten ❤ Ingeduffeld tijdens de koude periode door de stad kuieren, langs de markt op weg naar een hete mok Chai tea latte ❤ Sneeuw, we hebben er toch enkele dagen van mogen genieten ❤ Zoete aardappel soep van 2wmn ❤ En tot slot mijn nieuwe blog design, ik heb lang problemen gehad, maar die zijn nu helemaal van de baan, sindsdien ben ik verliefd en helemaal gelukkig met de verandering ❤ Dankbaar dat ik voor zoveel fijne dingen dankbaar mag zijn. ❤

Hopelijk is januari voor jullie allen zo goed geweest als het voor mij was. Waar zijn jullie dankbaar voor?

Dit wil je misschien ook lezen:

Laat een reactie achter

E-mail* ( is niet zichtbaar )

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DutchEnglishFrench
Scroll Up