Happiness is a piece of cake

door

Happiness is a piece of cake, de slogan die op mijn taartschep staat die ik ooit voor mijn verjaardag kreeg. Als fervente ‘bakker’ vind ik het heerlijk om in de keuken te staan en zo maak ik traditie getrouw voor elke verjaardag hier in de familie een taartje. Voor mezelf ditmaal een kleintje, omdat we uitgebreid zijn gaan eten. Toch vond ik dat ik een taart in huis moest hebben. Niets leuker dan de geur van taart om iets te vieren!

Ik maakte een biscuit, met banketbakkersroom en verse aardbeien voor de vulling. Een klassieker die het altijd goed doet. Daarnaast maakte ik sinds lange tijd nog eens macarons en ik was helemaal vergeten hoe lekker ik dat vond. Een taart met alles erop en eraan, zelfs vuurwerk!

 photo IMG_5070_zpszm469bqt.jpg

 photo IMG_5138_zpswectsasp.jpg

 photo IMG_5140_zpsricecdnh.jpg

 photo IMG_5137_zps3okxkhzr.jpg

 photo IMG_5159_zpsvsfhhioz.jpg

 photo IMG_5184_zpsgzlrwvui.jpg

 photo IMG_5199_zpsfzttljr1.jpg

 photo IMG_5233_zpsttu9phns.jpg

Thirty four • It’s the oldest I’ve ever been and the youngest I’ll ever be again •

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up