Handbagage essentials

door

Ik mag weer mijn koffers pakken! En stiekem vind ik dat niet zo fijn, maar goed, het wil wél zeggen dat ik op reis mag gaan en daar ben ik verzot op. Ik reis ditmaal met alleen handbagage en dat bracht me op het idee om misschien eens te tonen wat ik echt mee wil hebben. Niet de gewone dingen, want we nemen allemaal een portefeuille en dergelijke mee. En uiteraard zit mijn medicatie er ook bij in. Maar naast de gewone dingen, wat kan ik echt niet missen op vakantie?

Bose Quitcomfort hoofdtelefoon / iPod Shuffle

Het allerbelangrijkste, dat steevast als aller eerste in mijn bagage gaat. Mijn Bose quietcomfort hoofdtelefoon. Ik gebruik hem voor alles, van de bus, tot de trein, maar zeker op het vliegtuig. Ik heb nogal goed ontwikkelde oren en hoor extreem goed. Dat is leuk, maar dat geeft ook zoveel lawaai in situaties waar ik er niet goed tegen kan. Zoals bv op een vliegtuig. Knopje aan en muisstil. Eventueel in combinatie met muziek of een leuke film. Zalig.

Canon GX7

Ik ben geen vlogger, maar wel in het bezit van een fijne vlog camera. Waarom? Omdat ik graag voor persoonlijk gebruik filmpjes maak. Het ding is compact, geeft prachtige beelden en is een ideaal toestel om rap in te pakken en mee te nemen.

Zonnebril

Gevoelige oren en ja ook gevoelige ogen. Teveel licht en ik krijg mijn ogen niet meer open. Vervelend als je naar de zon gaat! Een must have in mijn bagage.

Mac Velvet Teddy

Met stip mijn all time favorite lippenstift. Ik ben er gek op, een prachtige kleur, een kleurtje op de lippen heb ik altijd mee voor onderweg. Omdat het je er toch altijd net wat netter laat uit zien.

HP sprocket / Boekje / Pennen

Deze drie horen eigenlijk een beetje samen. Als ik op vakantie ga documenteer ik graag waar ik ben geweest. Ik ben heel erg aan het nadenken of ik een deftig reis dagboek wil maken. Voorlopig nog even zo, maar zo fijn om achteraf terug te blikken.

Met de HP sprocket print je instant je foto’s af op stickerpapier. Ideaal om je herinneringen meteen in te plakken te bewaren. Daarnaast houdt ik allen bij en kleef ik het erin om zo een mooie herinnering te hebben aan de plaats waar ik naar toe ga. Met de pennen schrijf ik hele verhalen bij de foto’s.

Mijn iPad

Onmisbaar, want vakantie is zowat de enige tijd dat ik tijd heb voor een boek. Ik heb een hele bibliotheek op mijn iPad staan en lees graag alles digitaal. Gewoon omdat ik geen plek meer heb voor boeken in mijn boekenkast. Ik vind het prima, maar begrijp dat mensen liever echte boeken lezen. Daarnaast heb ik graag een film mee op reis voor ‘s avonds bij het slapen gaan. Dit kan via netflix of goodplayer prima op de iPad.

Labello

Standaard in mijn zak bij het reizen. Ik krijg er zo’n droge lippen van. Zeker als ik met het vliegtuig ga is het zo dat mijn lippen meteen uitdrogen. Smeren is de boodschap!

Zonnecrème

Zonnecrème factor 50+, een absolute sunblock dus in pocket formaat. Standaard in mijn handtas vanaf de zon komt piepen. Ik smeer vaak, heel vaak en heb dan ook graag altijd een zonnecrème mee.

Dit zit er zowat standaard in in mijn handbagage. Naast mijn portefeuille, medicijnen en wat extra kledij natuurlijk. Hebben jullie specifieke dingen die steevast in jullie handbagage zitten?

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up