Generale repetitie

door

Generale repetities, die mogen volgens het bijgeloof niet te vlot verlopen. Als het té goed gaat zou het echte werk wat minder vlot gaan. Laat ik nu gelukkig allesbehalve bijgelovig zijn. En gelukkig maar.
Want in Boulogne sur mer ging het echte werk best goed. Ik haalde tweemaal zilver op het tafeltennis en baalde enorm van die net geen goud. Ik verloor mijn singles finale met 11-13 dus dat is net wat pijnlijker, zo dichtbij. We gaan voor beter op het EK, maar ik was meer dan tevreden, laat dat duidelijk zijn!

En van pech was tijdens de badminton competitie niet veel te merken, we stonden allebei best scherp in de dubbel mixed. Ik zeg niet vaak van mezelf dat ik goed gespeeld heb, want mijn partner is de sterkste van ons twee, maar ditmaal was ik aanwezig. En gaf ik mezelf schouderklopjes achteraf. Ook mijn singles matchen gingen goed en in de finale kwam ik uit tegen één van mijn fijne vriendinnetjes. Allebei longgetransplanteerd, hoe fijn kan het zijn. Het werd een enorm fijne match die ik fijn genoeg won. En zo mochten zowel mijn partner als ik tweemaal goud in ontvangst nemen.

Van een generale repetitie gesproken! Beter kon ik het me niet voorstellen! Binnenkort vertrek ik naar Italië voor het echte werk. Ik kijk er zo naar uit! Ik ben volop aan het wennen aan de warmte, want ik verwacht me d’r wel een beetje aan, dus we blijven gewoon verder trainen in deze warmte. Op een gezonde manier uiteraard. Het aftellen is begonnen en nog fijner, we plakken we er wat vakantie aan vooraf. Bijna zover, maar eerst nog even rust. Want dat is nodig na een drukke maand mei, de generale repetitie en onze best stevige vakantie. Supporteren of als eerste een uitslag weten? Volg mij op facebook!

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up