En dan is het plots oktober

door

Zo, wat voelt het goed om weer achter mijn laptop te kruipen en jullie te voorzien van leuke blogjes. Het moet gezegd, die drie maanden zomer zijn voorbij gevlogen. En wat heb ik uitgekeken naar de herfst! Ik kan nooit wachten op oktober, mijn favoriete periode van het jaar. Ik hoop altijd dat oktober wat langzamer gaat dan de andere maanden. Kastanjes, pompoenen, de mooiste kleuren in de natuur, mijn verjaardagen, ik vind het een topmaand.

Ik schreef al eerder dat ik wat meer offline wilde genieten en dat deed ik ook deze zomer. Ik nam me voor om wat minder tijd te besteden op sociale media. En dat lukt me wonderbaarlijk goed. Eerlijk, sindsdien voel ik mij een pak relaxer.

Ondertussen zijn we bijna drie maanden later, ikzelf had een heerlijke zorgeloze zomer die ik grotendeels gewoon in ons Belgenlandje door bracht. Genieten van kleine uitjes, familie en vrienden. Daarnaast ging ik op vakantie naar Malaga en La Gomera. Twee aanraders. Malaga wat meer als citytrip, La Gomera voor kuiten bijtende bergwandelingen in de prachtige natuur. We wandelden door een waar sprookjesbos, door de eeuwige nevel en stonden op het hoogste puntje van het eiland. Zeker een plek waar ik nog eens heen wil. Ook al hebben we het hele eiland gezien, ik vond het zo de moeite waard! Een aanrader voor als je niet van veel toerisme houdt en graag een stevige wandeling maakt. Meer en uitgebreider geef ik je hier gauw mee.

Maar daarnaast zijn we met Re-born volop bezig met een nieuwe campagne en mochten we met enkele leuke dingen mee werken. Ik kijk ernaar uit om het allemaal met jullie te kunnen delen. Bij de Standaard Solidariteitsprijs werden we tweede, een resultaat waar we erg blij en trots om zijn! En als ik dan heel eerlijk bent vond ik onze campagne duizend keer beter dan de winnaar, maar goed, dat is een persoonlijke keuze. Ik kan het ook zeggen hoor als ik een andere campagne goed vind.

Ik ben best blij om terug te zijn. Voor vandaag even een random ‘hello ik ben terug’ blog. Vanaf morgen weer het echte werk! Ik hoop dat jullie ook een mooie en/of zorgeloze zomer gehad hebben!

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up