D I S C L A I M E R

Op deze website schrijf ik over mijn ervaringen omtrent longtransplantatie en het leven na deze ingreep. Ik wil erop duiden dat iedereen anders is en mijn verhaal niet het uwe is en omgekeerd. Iedereen ervaart deze ingreep en het leven nadien anders. Mijn doel is om inlichtingen te geven, leuke blogs te schrijven en zoveel mogelijk bekendheid geven rond orgaandonatie. Tonen dat een leven na transplantatie mogelijk is ondanks de ups en downs.

Ik hoop dat mijn verhaal inspiratie kan geven en mensen kan laten zien wat moois orgaandonatie met zich mee kan brengen. Dit met het grootste respect voor iedere partij. Mijn twee donoren draag ik op handen en zijn mijn helden. Ik ben uiterst dankbaar dat er twee families ja hebben gezegd voor orgaandonatie op een moment dat voor henzelf zo ondenkbaar moeilijk was. Ik grijp dan ook elke kans om hen te bedanken.

Ik hecht veel belang aan uw privacy en ieder contact dat we hebben zal uiterst zorgvuldig behandeld worden en niet met derden gedeeld worden. Ik hou van persoonlijk contact en van mijn lezers en zal dit niet beschadigen.
Veel leesplezier!