De leukste kerstdeuntjes

door

Nog tien dagen tot Kerstmis! Tijd voor muziek. Tijd voor de leukste kerstdeuntjes, als je het mij vraagt toch! Ik luister niet heel vaak kerstmuziek, het is iets waar ik echt zin in moet hebben en ik ben het zo snel moe. Maar toen ik laatst de Kerst Q&A blog maakte werd me mijn favoriet kerstlied gevraagd. Omdat ik toen mijn echte favorieten volledig over het hoofd zag, is het tijd voor een nieuwe lijst!

Ik heb heel spotify afgezocht, om zo eens door mijn eigen platen collectie te snuffelen en daar She & Him Christmas Party tegen te komen. DAT was mijn favoriet! Hé-le-maal vergeten in de blog, zonde. Ik had enkele favorieten op hun eerste kerstalbum, maar het tweede is helemaal top. Helemaal mijn smaak, mijn genre. Zo’n fijne muziek.

Daarnaast zocht ik mijn klassieke favorieten, Bing Crosby, Elvis, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en ook Dean Martin. Ik kan uren naar hun muziek luisteren op vinyl. Niets zo leuk als het authentieke geluid van een plaatje. En dan Glee, omdat er toch wat opgewekte liedjes mochten tussen zitten. Geen krijsende Mariah Carey voor mij, maar wel het lied van de openingsparade in Disneyland waar ik zoveel fijne herinneringen aan heb. Band aid, John Lennon & Coldplay, je kan ze allemaal in mijn anderhalf uur durend lijstje vinden. Geniet ervan!

Zie je hierboven geen spotify lijstje staan, klik dan hier voor een rechtstreekse link naar Spotify.

Wat zijn jullie favoriete kerstliedjes?

Dit wil je misschien ook lezen:

Laat een reactie achter

E-mail* ( is niet zichtbaar )

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DutchEnglishFrench
Scroll Up