De lekkerste kerstgeur

door

Ik ben dol op geurkaarsen, dat geef ik graag toe. In de zomer niet, in de winter liefst elke dag. Helaas zijn (geur)kaarsen niet altijd even gezond, er komt namelijk fijn stof door vrij. Daarom probeer ik in de winter wat af te wisselen tussen geurkaarsen en een natuurlijk kerstgeurtje. Dat kan en lukt prima!

Het is heel erg eenvoudig, neem een klein pannetje en vul het met al je favoriete geuren. Ik gebruik in eerste instantie kaneel. Al-tijd kaneel, het is gewoon het lekkerst. Daarnaast ook cranberries en mandarijn. Als laatste gebruik ik graag stukjes kerstboom. Ik ben dol op de geur van kerstboom en aangezien we in het bezit zijn van een plastic exemplaar is een takje kerstboom heerlijk in dat pannetje. Instant Kerstmis geurtje verzekerd!

 photo kerstgeur1_zpswp6aoke3.jpg

Je kan veel variëren, doe er eens steranijs bij of wat kruidnagel en je bekomt een heel ander geurtje. Heerlijk in de winter. Vul dan je pannetje met een beetje water. Zet het dan op de stoof, op de verwarming of zelfs op een heel erg zacht vuur en de geur verspreid zich langzaam door je huis.

 photo kerstgeur2_zpsihdch5ui.jpg

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up