Blogmas 2018

door
Ik heb het bloggen gemist, dat mag je gerust weten. Maar de afgelopen maanden zijn er zoveel zij projecten op mijn pad gekomen dat ik niet anders kon dan even het bloggen stil te leggen. En dat werd langer dan verwacht.  Dat betekent ook: veel plezante nieuwtjes op komst! Maar omdat ik het bloggen zo gemist heb en daar eerlijk gezegd ook te weinig tijd voor maak, een voornemen!

Blogmas, een december vol blogs. Blogmas en/of vlogmas onder de vloggers is een project dat al jaren loopt onder de bloggers en vloggers en wil eigenlijk niet meer zeggen dan elke dag bloggen tot aan Kerst. Elke dag gaat me niet lukken, maar vanaf december zoveel mogelijk blogs online om dan in 2019 met frisse moed te beginnen. Ik heb er weer zin in, 2019 wordt hopelijk een topjaar, of op z’n minst een vers nieuw gezond jaar. Ik heb het niet gauw, maar ik tel af naar 2019. Opnieuw beginnen en afsluiten, precies wat ik nodig heb.

Speciaal voor Blogmas maakte ik mijn eigen Blogmas template. Om goed in het zicht te leggen als ik weer vergeet er tijd voor te maken. Om te vullen met leuke ideeën. Als je deze ook graag wil, mag en kan je de template helemaal gratis en voor niets downloaden. (Download Blogmas template hier)

Ideeën voor blogs? Laat het gerust weten, het zal nodig zijn als we december willen vullen!

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up