40 dagen bloggen recap

door

1 april, het begon vorig jaar als een grapje, maar ook dit jaar liet ik me ‘vangen’ om mee te doen. Veertig dagen bloggen tussen 14 februari en 1 april. En zo geschiedde het dat hier nipt 40 blogs verschenen in die periode. Nipt was het, mede dankzij mijn spectaculaire val. Die blog zorgde overigens voor de meeste lezers. Ik was enkele dagen buiten strijd dankzij stevige pijnmedicatie en van achter een laptop of computer kruipen was plots geen sprake meer. Het ging gewoon niet. We zijn nu iets meer dan 4 weken later en ik voel me meer dan opgelucht om te zeggen dat de pijn zo goed als gaan liggen is, dat ik maar af en toe pijnmedicatie nodig heb. Het is op zijn ‘ergst’ als ik ‘s morgens op sta, na een nachtje stil liggen moet ik uit bed om de pijn eraf te lopen. Maar mij hoor je niet klagen.

Ik ben al enkele dagen volledig pijnstilling vrij en ik vermoed dat ik het nu maar af en toe meer ga nodig hebben. Die eerste dagen na mijn val hebben mij een beetje achterstand gegeven, het was immers het moment vlak voor ik op vakantie vertrok en de blogs moesten toen getypt worden. Dat lukte niet, maar ik vond wel een enkel vrij uurtje in Oostenrijk om te bloggen. Ik wilde er bewust niet teveel uren aan kwijt geraken en van mijn vakantie genieten. Op dat uurtje werkte ik drie blogs af die zo goed als klaar stonden en bijgevolg iets vroeger online kwamen. De rest van het bloggen verliep voorspoedig, geen zorgen, meestal op voorhand klaar. Of ik het een succes kan noemen, daar kan ik volmondig ja op antwoorden! Top! En nu is het tijd voor een mini vakantie!

Maar voor we dat doen, hier voor jullie de meest gelezen blogs tijdens de 40 dagen bloggen challenge. Mag ik jullie daarbij bedanken voor jullie enthousiaste lezen? Het was fantastisch om te zien hoe jullie met de dag met meer en meer kwamen lezen, merci en een Vrolijk Pasen voor jullie allen!

De 5 meest gelezen blogs van deze 40 dagen bloggen editie

Over pijn en pijnstillers, met stip op nummer 1!

Vrijdagse vraag: Hoe voelt je eerste hap lucht na een longtransplantatie?

5x luchtzuiverende planten

Vrijdagse vraag: Blijft een orgaan na donatie binnen België?

Beroemdheden die getransplanteerd zijn

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up