3 favorieten op zondag #27

door

Ik wilde een item over (wie is) de mol maken, maar ik maak er ineens een televisie favorieten zondag van. Want zoveel leuks op tv! Ik ben eigenlijk geen groots televisie kijker. Af en toe eens een film of een serie die ik volg, maar dagelijks of wekelijks iets volgen daar doe ik niet aan mee. Ik kijk wanneer ik tijd en zin heb om iets te kijken. Voor wie is de mol en stiekem ook voor temptation island maak ik een uitzondering. Dat laatste is heerlijk met vriendinnen en twitter. De mol kijk ik alleen, muisstil moet het zijn dan. Ik moet en zal alles uitgebreid bekijken. Voor nu de zondagse favorieten, helemaal televisie geïnspireerd, voor één keer, omdat het kan en winter is.

 

Favoriete tv programma: (wie is) De mol

Het is met gemak hét programma waar ik het hele jaar weer naar uit kijk. Waar ik in op ga. Het heeft in België zolang geduurd eer het terug kwam dat ik steevast al jaren volg in Nederland. Waar de bekende Nederlanders voor mij ook vaak onbekend zijn. De actie is er heerlijk, het samenspel heel erg fijn. Toen er aangekondigd werd dat De mol terug kwam op Belgische tv kon ik niet wachten, maar wat een teleurstelling vond ik het. Ik miste iets. Ik vond het ook niet allemaal fijne mensen, het was meteen hard. Waar er op Nederland samen gelachen en gezellig gedronken werd was het in België meteen hard tegen hard. Dit jaar lijkt het een fijnere groep, dat wel, én mijn favoriete longfunctie man zit erin, ik kijk dus voorlopig nog met volle goesting. Maar de Nederlandse versie blijft me leuker, nadien lekker moltalken met mijn favoriete mol Margriet en mijn favoriete kandidaat Chris, een énorm fijne combinatie als je het mij vraagt. Voor de Nederlandse versie zit ik op Thomas en een béétje op Sanne, in België is het wat moeilijker omdat er nog maar 1 aflevering is. Ik gok voorlopig op een vrouw. Jolien ofzo.

 

Favoriete serie: Sherlock

We hadden bewust al onze series afgerond om Sherlock te kunnen kijken op Netflix. Ik zit nog maar een paar afleveringen ver, maar ik vind het al helemaal geweldig. Hij doet mij qua arrogantie een beetje denken aan House, qua doen een beetje aan Bones, perfecte combi. Een legendarische Cumberbatch als je het mij vraagt.

 

Favoriete film: A monster calls

Ik was in een blog enkele weken geleden al laaiend enthousiast over het boek, in het nederlands: zeven minuten na middernacht. En nu zag ik de film, ik wilde zoals gewoonlijk het boek gelezen hebben alvorens ik naar de bioscoop trek. Ik vind ze beide prachtig, Liam Neeson als het monster. Het plaatje klopt. Het is exact zoals ik in gedachten had toen ik het boek las. Het boek was trouwens een van de weinigen dat ik meteen uit las. Bijna in één ruk, wanneer ik tijd had was ik aan het lezen. Lang geleden dat ik zo’n boek had vast gehad. De film komt ook in huis, sowieso. Hebben jullie hem al gezien, wat vond je ervan?

Dit wil je misschien ook lezen:

Laat een reactie achter

E-mail* ( is niet zichtbaar )

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DutchEnglishFrench
Scroll Up