2018

door

Gelukkig nieuw jaar lieve lezers. Twee duizend achttien alweer.

We hebben de jaarwisseling heel erg rustig, maar wel gezellig door gebracht. Want hoewel 2017 goed verliep, zat het venijn hem in de staart, december. Ons huiskonijn overleed na net geen drie jaar het coolste konijn ooit te zijn. Zag je het beestje, dan zag je mij en omgekeerd. Het is enorm stil in huis zonder haar, maar wat een drie fijne jaren hebben we gehad.

Enkele dagen later op oudejaarsavond maakten we een slippertje op de weg. Gelukkig zijn we er met de schrik vanaf gekomen, maar de feestsfeer zat er niet echt in. Alles samen, maakten dat ik mijn laatste maand van het jaar maar weinig tot geen blogs online heb gezet. En er stond zoveel leuks gepland. Maar ik voelde het even niet meer. De goesting was weg. Het verdriet te groot.

De eerste dagen van 2018 verlopen rustig, ik pak alweer in. Want ik mag naar Anzère, onverwacht en helemaal niet gepland. Maar ik werd ditmaal gevraagd om mee te gaan. Dus ik mag even mee genieten van de winterspelen voor getransplanteerden. De Belgische sportvereniging is daar wederom aanwezig met een team van zes sporters. Ik mag mee gaan supporteren en dat vind ik wel eens leuk! Ik heb vorig jaar voor het eerst op de latten gestaan, mee doen aan een wedstrijd is nog niet aan de orde. Maar het feit dat er nog twee skivakanties geboekt staan wil wel zeggen dat het kriebelt om steeds beter te worden.

Ik hoop dat 2018 een rustig kabbelend jaar gaat worden. Meer moet dat niet zijn dan gewoon rustig verder doen zoals we bezig zijn. 2018 wordt ook het jaar waarin ik 15 jaar geleden voor de 2e maal nieuwe longen kreeg. Hoe dat mogelijk is en de tijd zo snel gegaan is, weet ik ook niet. Maar het komt binnen, vijftien jaar. Laten we hopen dat we die mijlpaal gezond en wel halen. Dat is misschien wel het belangrijkste doel in 2018!

Ik wens jullie allen een prachtig, gezond en oprecht gelukkig 2018! Dank je wel voor alle jaren dat jullie met z’n allen hier meelezen!

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up