De 10 populairste blogs van 2016

door

Is het echt al 2017? Ik kan er nog steeds niet van over dat 2016 zo snel voorbij is. Alsof we pas nog op vriendenweekend waren afgelopen zomer. Tijd is sindsdien zo snel gegaan. Hopelijk glipt 2017 wat minder snel door mijn vingers. Tijd om terug te blikken, dat is bijna iets dat moet. Ik doe het dit jaar naar aanleiding van mijn blogs. Welke blogs werden vorig jaar het meest gelezen? Welke waren nu echt het populairst?

 

De absolute winnaar in 2016 was de blog over mijn pillendozen collectie, die zat met het dubbel aantal lezers ruim boven het gemiddelde. Heel erg fijn dat ie zo populair is! De top 10, de meest gelezen blog bovenaan en zo omlaag tot we de tien beste blogs hebben van 2016! Dank je wel voor al jullie mooie reacties en het trouwe lezen van mijn blog. Hopelijk mogen we in 2017 nog meer bezoekers trekken!

  • Pillendozen galore

Met stip en zo onverwacht op nummer 1, de pillendozen galore blog! Nooit gedacht dat het zo populair zou worden. Ondertussen is mijn pillendozen collectie nog aangevuld, dus misschien een vervolg in 2017?

Pillendozen galore

  • Over leren rust nemen en pauzes inlassen

Op nummer 2 een blog over op tijd je rust nemen, ik kan soms eens over de schreef gaan, maar probeer zoveel mogelijk op te letten dat alles gebalanceerd blijft. Maak ik het een tijdje wat drukker, dan zorg ik dat ik nadien wat tijd neem voor extra rust. Voor jezelf en je rust zorgen is zo belangrijk na een longtransplantatie heb ik ondervonden.

Over leren rust nemen en pauzes inlassen

  • Over ziekenhuis outfits

Een blog over ziekenhuis outifts, heel erg leuk om over te schrijven! Want elegant en mooi, dat is het nooit.

Over ziekenhuis outfits

  • Vrijdagse vraag: Mag je na een longtransplantatie huisdieren houden?

Ik kreeg zoveel vragen over huisdieren, maar echt enorm veel, maandenlang zat er wekelijks minstens 1, maar soms 10 mailtjes in de mailbox omtrent het houden van huisdieren na een longtransplantatie. Perfecte vraag voor een vrijdagse vraag, goed voor vele lezers!

Vrijdagse vraag: Mag je na een longtransplantatie huisdieren houden?

  • Happy birthday to me

Nog niet zolang geleden, mijn verjaardagsblog. Zo dankbaar voor elke verjaardag ik mag meemaken! Maar ook héél erg gelukkig dat jullie zo massaal met me mee lezen.

Happy birthday to me!

  • Vrijdagse vraag: Hoeveel mensen staan er op de wachtlijst voor een donororgaan

Het is en blijft iets wat moeillijk te vatten is, de wachtlijst waar je op komt te staan als je een donororgaan nodig hebt. Tijd om wat officiële cijfers van Eurotransplant boven te halen. Er zijn massaal veel wachtenden in de Eurotransplant zone, maar zeker ook in België, op het moment dat ik de blog schreef stonden er 1229 mensen in België op de wachtlijst voor een donororgaan!

Vrijdagse vraag: Hoeveel mensen staan er in België op de wachtlijst voor een donororgaan?

  • Vijftien

Een blog van afgelopen oktober, vijftien jaar getransplanteerd! Een grote mijlpaal!

Vijftien

  • Zeven mooie jaren

Hij is samen met zijn zus één van de mooiste dingen die ik heb mogen ervaren de afgelopen jaren. Mijn grote trots, voor altijd mijn kleine man, de beste knuffelaar, de liefste jongen. Een groot plezier om meter te mogen zijn van deze kerel!

Zeven mooie jaren

  • Never change a winning team

Een blog die ik twijfelachtig schreef, ik wilde geen argwaan creëren, maar wilde ook mijn twijfels van me afschrijven. Heel erg fijn om tips van jullie te krijgen en verhalen over hoe goed het ging. Ondertussen mag ook ik melden dat ik me meer dan prima voel na de overschakeling.

Never change a winning team

  • Bijzonder

Dit jaar markeerde dertien jaar sinds mijn re transplantatie, dat vond ik méér dan bijzonder en jullie ook!

Bijzonder

In 2016 vond ik een mooi blog tempo en de juiste thema’s waarover ik wil bloggen! Hopelijk krijgen we in 2017 nog meer moois om over te vertellen. En als jij mag kiezen, wat zou je hier dan eens graag willen lezen?

Dit wil je misschien ook lezen:

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of
DutchEnglishFrench
Scroll Up